Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

zmiana czasu oczekiwania na /farma zbierz

turlajdropsa

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): turlajdropsa
- Propozycja dotyczy (tytuł): zmiany czasu do wpisania komendy /farma zbierz
- Opis propozycji: Hejka! Chce wam przedstawić moją myślę że przydatną propozycje na kolejną edycje. Proponuje zmienić czas po jakim możemy wpisać /farma zbierz, aby dużo szybciej zebrać swoje plony. Myślę że nie byłoby to złe aby zmienił się czas z 30 sekund do 15/20. Na pewno przyśpieszyłoby to zbieranie swoich plonów. Mam nadzieję ze was przekonałem.
- Dodatkowe SS'y: nie potrzeba chyba

• Superka 6

kam12000.png.4ec83dff6c189281c9f61856c68c7553.png1603378536_zabiemmordena(2).png.a8001c165b8703bc18e02478953aae48.png

- Did you fart?

- No, that's my ass

Imo ten proces jest zrobiony po to, żeby nie obciążać serwera przy dużej ilości graczy. Tym bardziej gdy ma się po 15 tysięcy marchewek w farmie.

Na serwerze i tak są duże lagi, więc nie wiem co z tego będzie, ale jestem na tak, bo również mnie to denerwowało.

Pozdrawiam

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...