Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

LoxiPl

LoxiPl
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie  tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: LoxiPl
Nick Administratora, który banował: xKitka
Kiedy to się stało?: 20.08.2021 ok. 23.10
Opis sytuacji: zostałem sprawdzany za nic i mam na to świadka potem wchodziłem na komunikator głosowy ts3 i podczas tego scraschowało mi kartę sieciową przy tym nie miałem dostępu do internetu aż nie zrrsetowałem laptopa i przy tym wyrzuciło mnie z Minecraft 
Screen bana: 

16294951975886281531518452417945.jpg

Edytowane przez Less_Than3
  • Like 1

Dobra nie kłam już, że kot ci wyłączył ruter, tylko się po prostu wylogowałeś z obawy, że xKitka znajdzie na twoim komputerze nielegalne oprogramowanie, za które można trafić do więzienia. Jestem na nie.

2 godziny temu, Bartek napisał:

@CiastekTVpowod to logout, @LoxiPlpostaraj sie dostarczyc ostatnie wiadomosci z logow czatu - jak to zrobic znajdziesz tutaj 

obecnie jestem na nie, chyba ze udowodnisz, ze jestes niewinny 

Niestety jedyny dowód jaki mógłby być to komunikat podczas wyrzucenia,który nie pojawia się w logach/dlatego też trzeba robić ss komunikatu,ja sam przez taka głupotę straciłem itemki na poprzedniej edycji. 

Bez tego ss odwołanie jest do odrzucenia 

• Like 1
  • Nie ośmieszaj się 1

05.04.21r [*]

222.png

1 godzinę temu, eryter22 napisał:

Dobra nie kłam już, że kot ci wyłączył ruter, tylko się po prostu wylogowałeś z obawy, że xKitka znajdzie na twoim komputerze nielegalne oprogramowanie, za które można trafić do więzienia. Jestem na nie.

Wiem że tak nie jest i on też wie i ma dowody na to

• Thinking 1

15 godzin temu, eryter22 napisał:

Ty to zauważyłem wszystkim w myślach czytasz... Genialne 😂
Ale co racja to racja, jeśli już piszesz o problemach z routerem to pasuje dostarczyć jakieś dowody.

Edytowane przez _MRK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...