Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

mozliwos zniszczenia tabliczki ze skupem/sklepem WYŁĄCZNIE przez osobe ktora dany skup/sklep załozyla

baxter1984

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): Baxter1984
Propozycja dotyczy (tytuł): mozliwos zniszczenia tabliczki ze skupem/sklepem WYŁĄCZNIE przez osobe ktora dany skup/sklep załozyla
Opis propozycji: w sumie nie ma sie tu co rozpisywac ja sam zostałem oszukany. w ten sposob chcialbym aby nawet osoby dodane do dzilki  nie mogły znisczyć tabliczki ze skupem/sklepem
Dodatkowe SS'y: ...

image.png.73dd0765b08bc5bbe80fb85ca4ce7f3d.png

Jestem neutral z przewagą na nie 

Będzie z tego wiecej problemów niż pożytku. Osoba A zrobi sobie skup na działce osoby B po czym osoba B usunie osobę A mając jego skup na działce. Hajsu będzie leciał od tej drugiej osoby a potem ta osoba B może po prostu rozwalić skrzynkę i mieć skupione itemki. Mam nadzieję,że wszyscy zrozumieli XD

• Nie ośmieszaj się 1

05.04.21r [*]

222.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...