Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Reset statystyk pvp

kamileq27

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera):  kamileq27 
Propozycja dotyczy (tytuł): Reset statystyk pvp cheaterom. 
Opis propozycji: Propozycja jest chyba logiczna. Polegałaby na tym,że po banie za cheaty taki gracz powinien mieć wyczyszczone staty pvp i nabijać pkt od nowa. Dlaczego? Moim zdaniem jest to nie fair,że osoby takie przez dzień/dwa nabijają 1,5-2k pkt, gdzie graczom z topki wbicie 3k zajmuje całą edycję. Ponadto,jeśli u kogoś wykryje się cheaty za późno,a gracz ten ma około 2,9/3k pkt może wbić topke i dostać za to nagrodę, jaką jest główka. Mam nadzieję,że propozycja będzie zaakceptowana i spodoba się innym graczom oraz użytkownikom forum. 

Pozdrawiam serdecznie 🤠
Dodatkowe SS'y: - 

• Superka 2
  • Nie ośmieszaj się 1

05.04.21r [*]

222.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

Pewnie że na tak, wszystko w propozycji

• Superka 1

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Tak jak wcześniej mówiłem, regulamin sprawdzania został przeze mnie ostatnio zmodyfikowany. Jedną ze zmian był właśnie nakaz resetu statystyk, przy wykryciu cheatów. Propozycje akceptuje, chociaż jest to już wprowadzone 🙂 

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...