Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

kamileq27

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: kamileq27 
Nick Administratora, który banował: @mordensoldier124
Kiedy to się stało?: dziś koło 22:40
Opis sytuacji: Postanowiłem napisać propozycje na temat dodania funkcji blokowania graczy/później okazało się, że taka funkcja jest, ale ją przeoczyłem. Dopiero 2/3h po napisaniu postu @wikkiaa pokazała mi poradnik gdzie znajdę tą funkcje.Więc postanowiłem post usunąć, aby nie zaśmiecać forum. Nie jest to zupełnie moja wina,gdyż nigdzie nie ma poradniku jak używać blokady graczy na forum/nigdy wcześniej nie korzystałem z tej funkcji ani nie przeglądałem dokładnie ustawień forum. 

Odwołuje się od 5%? Tak, ponieważ dla mnie to głupie,aby wlepiać % za takie coś. Posiadam aktualnie 15%, co po dostaniu kolejnych 5% skutkuje 3 dniowym banem. I niestety przez bana nie będę mógł się wypowiedzieć w ważnych sprawach na forum. 

Pozdrawiam 😎

Screen bana: 

Screenshot_20210810_231708.jpg

Edytowane przez kamileq27
  • Superka 1

05.04.21r [*]

222.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...