Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

zinox94 Kaczucha66e99 Sablan1222

KapigoV2
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru oraz tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: Kapigov2
Nick osoby oskarżonej: zinox94 Kaczucha66e99 Sablan1222
Miejsce wydarzenia: Działka juki11
Data i godzina wydarzenia: 10.08.2021 godz. około 16:10
Opis sytuacji: Chciałem wyporzyczyć od Kaczucha66e99 miecz z grabieżem 3 dałem mu pod zastaw 5k i jak wyrzucał to miecz wpadł do leja i wpadł do skrzynik i ja tego nie zauważyłem i mnie ostażali o kradziesz jak wyszłem z kanału discord to Sablan1222 pod naszą nie obecność byliśmy na kopalni okradł nas na 32 jabka zwykłe, 10 złotych jabłek,kilof 5/3/3 i 3 wymaksowane farmy automatyczne 
Dowody:

obraz_2021-08-10_165357.png

Edytowane przez Less_Than3

►  Wymagane jest dodanie odpowiednich tagów, tj. SKARGAlub SKARGA CHEATER. oraz dotyczącego miejsca, tj. MC, TS3, FORUM

"Temat wątku: Nick oskarżonej osoby"

Godzinę temu, KapigoV2 napisał:

Chciałem wyporzyczyć od Kaczucha66e99 miecz z grabieżem 3 dałem mu pod zastaw 5k i jak wyrzucał to miecz wpadł do leja i wpadł do skrzynik i ja tego nie zauważyłem i mnie ostażali o kradziesz jak wyszłem z kanału discord to Sablan1222 pod naszą nie obecność byliśmy na kopalni okradł nas na 32 jabka zwykłe, 10 złotych jabłek,kilof 5/3/3 i 3 wymaksowane farmy automatyczne

Jasne jest tylko to, że wzajemnie zabieracie sobie przedmioty. Zdjęcie monitora zrobione telefonem, na którym widać króciutką wymianę zdań jest niewystarczalnym dowodem na to, żeby powiedzieć, że opisana przez Ciebie sytuacja rzeczywiście się wydarzyła. 

Do odrzucenia

• Superka 1

1327915121-U74000.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...