Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

__Chanhee__

Gość __Chanhee__ - odwołanie

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Chanhee (na forum jest bez podłóg)
Nick Administratora, który banował: mordensoldier124

Długość bana: perm :((((
Kiedy to się stało?: 27 lipca a pisze teraz bo nie wiedziałam że moge XD
Opis sytuacji: Złamało mi się dość dużo razy regulamin i admini stwierdzili, że Chanhee zasługuje na perma. Otóż drodzy admini oraz gracze obiecuje wszelką poprawę oraz zmianę podejścia do życia na forum i serdecznie proszę o odbanowanie ❤️ podobno każdy zasługuje na drugą szanse 😞 pozdrawiam cieplutko. 
Screen bana: 

image.thumb.png.9b0031f1f106baeec55794bf021a5e5d.png

Edytowane przez __Chanhee__ - odwołanie
literuwe zrobiłam sry

No co ja mogę napisać BAN ZA NIEWINNOŚĆ 

Jestem za zaakceptowaniem 

• Superka 1

13.04.2021 :[[       31.05.2021 :((

unknown.png.fad9386ea787ffb024be7aeee2511ee5.pngobraz_2021-04-18_033530.png.a0ed36365d795ad49a82964eaf06c1a8.png

"Notoryczne łamanie Regulaminu Forum"

Nie mogłeś wcześniej pomyśleć i przestać zachowywać się w sposób który jest karalny? Jest tam napisane, że to jednogłośna decyzja zarządu co oznacza, że zdołałeś wszystkich zdenerwować. Jak to mówią "Polak mądry po szkodzie" Skoro wcześniejsze upomnienia nie poskutkowały i dopiero przy blokadzie postanowiłeś się zmienić bo pewnie stwierdziłeś, że "Oho zrobiło się poważnie" no to muszę powiedzieć iż jestem na nie.

Do odrzucenia 

• Thinking 1
  • Nie ośmieszaj się 7

1327915121-U74000.jpg

Mam rozumieć, że niektórym trzeba dać kilkanaście warn-ów zanim dojdzie do nich, że źle robią? Imo jeśli trzeba Ci przypominać o dobrym zachowaniu to chyba jest coś nie tak... i dopiero perm ban otwiera Ci oczy 😕 śmieszy mnie takie podejście szczerze mówiąc rozumiem to, że jesteśmy w wirtualnym świecie i teoretycznie każdy może robić co mu się podoba i zachowywać się tak jak mu wygodnie ale miejsca takie jak to czyli forum i nie tylko jest miejscem pracy kilku ludzi którzy chcą zrobić coś swojego w tym wielkim środowisku i często płacą za to żeby owe miejsce funkcjonowało na przyzwoitym poziomie więc w pełni rozumiem i popieram decyzję o zablokowaniu Twojego konta. Reasumując swojego zdania nie zmienię i nadal uważam, że odwołanie jest do odrzucenia ale nie mam nic przeciwko temu, żeby skrócić karę tak czy inaczej decyzję podejmie zarząd serwera. 

Pozdrawiam

• Nie ośmieszaj się 4

1327915121-U74000.jpg

23 minuty temu, ArcziO napisał:

Mam rozumieć, że niektórym trzeba dać kilkanaście warn-ów zanim dojdzie do nich, że źle robią? Imo jeśli trzeba Ci przypominać o dobrym zachowaniu to chyba jest coś nie tak... i dopiero perm ban otwiera Ci oczy 😕 śmieszy mnie takie podejście szczerze mówiąc rozumiem to, że jesteśmy w wirtualnym świecie i teoretycznie każdy może robić co mu się podoba i zachowywać się tak jak mu wygodnie ale miejsca takie jak to czyli forum i nie tylko jest miejscem pracy kilku ludzi którzy chcą zrobić coś swojego w tym wielkim środowisku i często płacą za to żeby owe miejsce funkcjonowało na przyzwoitym poziomie więc w pełni rozumiem i popieram decyzję o zablokowaniu Twojego konta. Reasumując swojego zdania nie zmienię i nadal uważam, że odwołanie jest do odrzucenia ale nie mam nic przeciwko temu, żeby skrócić karę tak czy inaczej decyzję podejmie zarząd serwera. 

Pozdrawiam

Po 1 XDD??

Po 2 Jesteś tu od 25 lipca więc jak nie wiesz co się dokładnie wydarzyło to się wypowiadaj aż tak jakbyś uważał się za niewiadomo kogo <333

Po 3 Poczekam aż szanowna administracja się wypowie 🥰

Anyways nie żądam od administracji zdjęcia blokady hur dur szybko zdejmijcie mi blokadę tylko bardziej o ewentualne skrócenie jej 🙂❤️ 

Wiem, że słowa na chatboxie pomimo, że nie były kierowane do administracji tylko ogólnikowo były nie na miejscu i ich żałuje. Generalnie zależy mi tylko by odzyskać konto aby w razie oszukania na serwerze itp mogłabym to zgłosić na forum. Pozdrawiam i życzę miłej nocy bez produkowania już zbędnych odpowiedzi.

Edytowane przez __Chanhee__ - odwołanie
dopisałam coś bo nie moge edytować głownego posta sry admin 😿

2 minuty temu, __Chanhee__ - odwołanie napisał:

Po 1 XDD??

Po 2 Jesteś tu od 25 lipca więc jak nie wiesz co się dokładnie wydarzyło to się wypowiadaj aż tak jakbyś uważał się za niewiadomo kogo <333

Po 3 Poczekam aż szanowna administracja się wypowie 🥰

Idąc Twoim tokiem rozumowania jeśli jestem nowy i nie mam przy nazwie użytkownika "Administrator" to nie mam prawa wypowiadać się na jakiś temat/nie mam prawa wyrażać swojej zdania? Hmm bardzo ciekawe może się nie znam ale chyba tak działa forum, że każdy może wyrazić swoją opinię na jakiś temat a obecna sytuacja jest prosta moim zdaniem i już spieszę z wyjaśnieniem dlaczego a no dlatego że regulamin to regulamin nie ważne czy internetowy czy nie trzeba go przestrzegać bo gdyby nie te zasady to każdy zachowywałby się jak chce czyli cała praca ludzi którzy budują i rozwijają takie miejsca ja to straciłaby sens. Rozumiem to, że blokada i to w dodatku permanentna nie jest miłym doświadczeniem ale z drugiej widocznie została przyznana prawidłowo... biorąc pod uwagę trzy w/w argumenty użyte w rozmowie, która wydawać by się mogło iż jest na jakimś poziomie no cóż nie zostało mi nic innego jak życzyć powodzenia. 

• Haha 1
  • Nie ośmieszaj się 1

1327915121-U74000.jpg

No moim zdaniem nie łamałaś notorycznie regulaminu. Jestem za tym aby kara była z limitem niż permanentna. @Bartek wyjaśnił. Czekam również na odpowiedź administracji.

Jestem Za Zaakceptowaniem

Pozdrawiam Cieplutko 

Nerdzik ❤️

• Superka 2

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

• HeadAdmin
HeadAdmin

I znowu Cie morden zbanuje, za to, że korzystasz z konta do odwołania jako zwykły użytkownik i odpowiadasz pod własnym odwołaniem.....

Ogólnie za przyjęciem, pomimo że Czacza, momentami piszesz jakby nic do Ciebie nie docierało.... Dajcie sobie z Kazo drugą szanse, Ty sie nie wychylaj, on niech nie komentuje strasznie negatywnie czyjegoś gustu muzycznego. Nie wiem, po prostu uważam, że kara jest nieadekwatna do przewinień

• Like 1

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

• Opiekun Forum
Opiekun

Za przyjęciem, powody u @Bartek i @Profesor Nerdzik

Trzymaj się tam czacza❤️

• Superka 3

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...