Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Lerrok

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Lerrok, Naberius, ArksiX
Nick Administratora, który banował: xKitka
Kiedy to się stało?:  2021-08-04 15:06
Opis sytuacji: Cóż, powodem tych banów są multikonta które utworzyłem po otrzymaniu bana na poprzednich kontach o nickach Naberius oraz ArksiX za cheaty. Przyznałem się do tego i przyznaję również tutaj że ich używałem. Nowe konta utworzyłem by po prostu grać dalej, nie potrafię znaleźć innego wytłumaczenia. Przepraszam za to co zrobiłem, mówiąc prawdę nie wiedziałem nawet że za dodatkowe konta można otrzymać bana ;d

Rozumiem że nie znajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania aczkolwiek proszę jedynie tym razem o odrobinę wyrozumiałości.

Nie gram tutaj długo, konto na forum założyłem dosłownie chwilę temu. Na panel gracza wszedłem po raz pierwszy bodajże wczoraj i postanowiłem coś z tym zrobić.

Na koncie o nicku Lerrok gram uczciwie, usunąłem wszelakie nieuczciwe oprogramowanie wspomagające a używam jedynie OptiFine. Nie powiem bo fajnie się gra na tym serwerze. Jest to pierwszy serwer w MC na który wszedłem od dłuższego czasu bo moja przerwa z klockami była naprawdę długa. Jeśli jest taka możliwość to prosiłbym o usunięcie kont ArksiX oraz Naberius jak i o odbanowanie konta Lerrok aby umożliwić mi na nim grę. Daję słowo że ponownie innego konta nie założę. Przepraszam kolejny raz za to co zrobiłem.

Nie mam pewności czy uzupełniłem wszystko prawidłowo, tak samo czy dodałem odpowiednie Tagi. Jeśli jednak popełniłem gdzieś błąd to proszę o wybaczenie ;d
Screen bana: https://imgur.com/a/L6nuQWy

Edytowane przez Lerrok

Okey wszystko ładnie pięknie wytłumaczone przyznałeś się i przeprosiłeś za popełnione błędy szanuję ALE! dostałeś blokadę aż trzy razy więc wnioskuję że znudziło Ci się robienie kolejnych kont i postanowiłeś się "zmienić" żeby dostać unbana, tylko że mogłeś pomyśleć o tym po otrzymaniu pierwszej blokady za czity a nie dopiero za trzecim razem. Osobiście dałbym Ci blokadę na IP żeby mieć pewność że nie wejdziesz na serwer. Do odrzucenia 

• Superka 1

1327915121-U74000.jpg

Godzinę temu, ArcziO napisał:

Okey wszystko ładnie pięknie wytłumaczone przyznałeś się i przeprosiłeś za popełnione błędy szanuję ALE! dostałeś blokadę aż trzy razy więc wnioskuję że znudziło Ci się robienie kolejnych kont i postanowiłeś się "zmienić" żeby dostać unbana, tylko że mogłeś pomyśleć o tym po otrzymaniu pierwszej blokady za czity a nie dopiero za trzecim razem. Osobiście dałbym Ci blokadę na IP żeby mieć pewność że nie wejdziesz na serwer. Do odrzucenia 

Ładnie wyjaśnione 

Do odrzucenia 

I do zobaczenia na kolejnej edycji 💪

• Superka 1

05.04.21r [*]

222.png

Rozumiem waszą niechęć. Za cheaty zostałem zbanowany nie trzy razy tylko dwa. Na trzecim koncie Lerrok gram uczciwie bez żadnego nielegalnego oprogramowania i dostałem blokadę jedynie za MK o nicku Naberius.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...