Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

_Nowy_1337_

Maxerovsky1

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: _Nowy_1337_
Nick Administratora, który banował: blurka_
Długość bana: 10 dni
Kiedy to się stało?: 06.08.2021
Opis sytuacji: Dostałem bana za posiadanie cheatów które były 19.03.2021 zaczynając na tym serwerze gre nie myślałem że po miesiącu graniu może mi się taki coś przydarzyć że zostanę sprawdzany i potem o rzecz która była 5 miesięcy temu jak była poprzednia edycja na której nie grałem w ogóle dostane bana. Więc powinniście zrobić poprawke w regulaminie na temat przedawnienia modyfikacji w plikach albo edycji bo nie pamiętałem nawet o takiej rzeczy że Wursta instalowałem 5 mięsięcy temu nie mógłbym pamiętać takiej rzeczy jak gram w Mc  sporadycznie i jeszcze dostaje bana za to że wcześniej zainstalowałem coś. Pani administratorka powiedziała żebym właśnie napisał odwołanie i chciałbym żeby ktoś to z innej perpektywy spojrzał że to coś bez sensownego.Proszę o szybko odpowiedź i żeby nie usuwali mojej działki proszę .
Screen bana: Nie mogę wstawic srceena mam problem z tym ;<

Edytowane przez agatkahihi

na serwerze posiadanie cheatow na komputerze jest zabronione, miałeś cheaty więc złamałeś regulamin, i to ze na początku  nie znałeś regulaminu to trzeba było się z nim zapoznać, do odrzucenia

pzdr

Bez_tytuu.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...